Mini Bile De Brânză Acoperite Cu Ierburi
Mini bile de brânză acoperite cu ierburi este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de chipsuri de covrig, cremă de brânză, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Bile De Brânză, Mini Bile De Brânză, și Mini Bile De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați brânzeturile și 1/4 linguriță de piper, folosind furculița sau spatele lingurii pentru a zdrobi feta, până se omogenizează bine. Capac; refrigerați 45 până la 60 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se forma în bile.
Într-un castron mic, amestecați patrunjelul, busuiocul, rozmarinul, coaja de lămâie și restul de 1/4 linguriță de piper. Formați amestecul de brânză în bile de 1 inch (aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză pentru fiecare bilă); rulați în amestec de pătrunjel pentru a acoperi (unele brânzeturi se vor arăta prin ierburi).
Pentru a servi imediat, așezați fiecare bilă pe un cip de covrig. Pentru a face înainte, nu așezați bile de brânză pe așchii de covrig; acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de servit, dar nu mai mult de 24 de ore. Chiar înainte de servire, așezați fiecare bilă pe un cip de covrig.