Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Minestrone copios cu scoici. O porție conține 332 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, țelină, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Minestrone Consistent, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți cârnați, amestecând și despărțindu-vă cu o lingură de lemn până când nu rămân urme de roz, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați carnea pe prosoape de hârtie; scurgeți grăsimea din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ulei de măsline, ceapă, usturoi, țelină și morcov și gătiți, amestecând, până când legumele s-au înmuiat, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
4
Se amestecă bulionul de pui, roșiile cu suc și 3 căni de apă și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Supă De Pui
Apă
5
Adăugați fasolea verde și mătgul și fierbeți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 20 de minute. Se amestecă fasolea, pastele și cârnații rezervați și se fierbe, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cârnați
Fasole
Chard Elvețian
Paste
6
Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se servește.