Mignons Filet Pan-Fript

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Filet mignons în tigaie. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de bulion de vită, vermut, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bacon Înfășurat Filet Mignons, Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile, și Filete Mignons Cu Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din fripturi. Apăsați ferm boabele de piper în fripturi.
Puneți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați fripturi; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Gatiti la foc mediu-mic 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Așezați fripturile pe un platou de servire. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați vermut și bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 4 minute sau pana se reduce la jumatate, razuind bucati maronii in fundul tigaiei.
Adăugați brandy. Aduceți la fierbere și gătiți 4 minute sau până când se reduce la jumătate.
Notă: Această rețetă poate fi ușor de servit