Migdale Marcona Condimentate
Migdalele Marconan condimentate sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 212 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de migdale marconan albite, boia de ardei, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Migdale Marconan Condimentate, Migdale Marconan condimentate cu chimen și boia, și Gazpacho cu migdale Marconane.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Bateți împreună albușul de ou, sarea, chimenul și boiaua într-un castron, apoi adăugați migdale și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți migdalele uniform pe foaia de copt și prăjiți până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Transferați nucile pe pergament într-un raft și răciți-le complet (migdalele vor fi crocante pe măsură ce se răcesc). Slăbiți piulițele din pergament cu o spatulă și transferați-le într-un castron.
Migdalele pot fi făcute cu 5 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.