Miere Fistic Biscotti
Miere fistic Biscotti necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 194 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere, extract de vanillan, făină de patiserie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Miere Fistic Biscotti, Fistic Biscotti, și Biscotti Cu Fistic-Smochine.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina universală și integrală de grâu, praful de copt și sarea. Într-un castron mare bateți împreună zahărul, mierea, ouăle, uleiul, coaja, sucul de lămâie și extractul de vanilie până se combină bine. În loturi se adaugă ingredientele uscate până când amestecul formează un aluat. Se amestecă fisticul.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de mai multe ori. Formați-vă într-un jurnal de aproximativ 10 inci lungime și 3 inci lățime.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți timp de 25 de minute.
Se transferă într-un suport de sârmă și se lasă să se răcească 15 minute. Cu un cuțit zimțat, tăiați felii diagonale de 1/2 inci. Aranjați pe foaia de copt și coaceți 10 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți biscotti până la auriu cu 5 până la 10 minute mai mult.
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza, și paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne.