Miere de mere și nectarină tartă cu Mascarpone biciuit

Miere de mere și nectarină tartă cu Mascarpone biciuit
Miere de mere și Nectarine Tarta cu Mascarpone biciuit necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 723 calorii, 9g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de zahăr, nectarină, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Nectarine Mascarpone Tart, Tartă de nectarină și Mascarpone în crustă Gingersnap, și Nectarine Lapte Bătut Cupcakes Cu Miere Frisca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 1 foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați foaia de patiserie cu puf pe o suprafață înmuiată și tăiați-o în 4 pătrate uniforme. Separați pătratele și lăsați puțin spațiu între ele pe foaia de copt. Creați un chenar în jurul interiorul fiecărui pătrat de notare despre 1/2-inch în jurul interiorul pătrat. Înțepați aluatul în interiorul pătratului mic. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pe fiecare pătrat de patiserie, se suprapun felii de măr și nectarină, în interiorul graniței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Periați fructele pe fiecare tartă, cu unt topit și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Coaceți torturile până când patiseria este aurie și merele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Stropiți fiecare tartă cu 1 linguriță de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Transferați tarte în rafturi; se răcește 5 minute.
9
Serviți cald sau la temperatura camerei.
10
În timp ce tartele se răcesc, bateți mascarpone cu lichior de portocale. Topiți fiecare tartă răcită cu o păpușă de mascarpone aromatizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista