Miere De Citrice-Pere

Miere De Citrice-Pere
Mierea de citrice-pere necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 105 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 37 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, zahăr, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine cu mere și pere cu citrice de iarnă condimentată, Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, și Salată mixtă de salată, pere și brânză de capră cu sos de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; amestecați următoarele 3 ingrediente și gătiți, amestecând des, 10 până la 15 minute sau până când perele sunt fragede și sucurile sunt ușor îngroșate și colorate în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de portocală și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3
Se servește cald; sau lăsați să se răcească și păstrați într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
4
Cobbler cu miere de citrice-pere: dublați ingredientele pentru mierea de citrice-pere și pregătiți-vă conform instrucțiunilor într-un cuptor olandez rezistent la cuptor. Desfaceți pachetul de 1/2 (15 uncii) bucăți frigorifice și puneți deasupra amestecului de pere fierbinți în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă RefrigeratăCrustă De Plăcintă Refrigerată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când crusta este maro aurie. Face 8 porții. Pregătire: 25 min., Bucătar: 15 min.,
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți: 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista