Miere și curry-Squash glazurat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați miere și dovlecei glazurați cu Curry. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână dovlecei de iarnă, pudră de Chile Chipotle măcinată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel glazurat cu miere-Curry cu struguri prăjiți și afine, Miere Chipotle Glazurate Butternut Squash, și Suc de fructe și sfeclă de nucă glazurată cu miere de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu.
Spălați dovleceii sub apă rece. Folosind un cuțit greu și ascuțit, tăiați capetele fiecărui dovleac și apoi tăiați fiecare dovleac în 4 sau 6 bucăți. Folosind o lingură, scoateți și aruncați semințele și pulpa.
Așezați bucățile de dovlecei pe o tigaie și periați carnea cu uleiul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți bucățile de dovlecei, cu pielea în jos, la foc mediu indirect, cu capacul închis, timp de aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați ingredientele glazurii și gătiți până când untul este topit și glazura este netedă, aproximativ 2 minute, amestecând des.
După primele 30 de minute de gătit, întoarceți bucățile de dovlecei în tava. Închideți capacul grătarului pentru a menține căldura în interior.
Ungeți carnea cu glazura, readuceți dovleceii la grătar și continuați să prăjiți la foc mediu indirect, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este moale și fraged, 30 până la 40 de minute, glazurând la fiecare 15 până la 20 de minute. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Stropiți cu glazura rămasă și serviți cald.