Mielul tăiat cubulețe cu legume prăjite și cuscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1556 calorii. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vinete, suc de lime, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite, Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Naut, și Salată israeliană de cuscus cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați rozmarinul, menta, ardeiul iute, usturoiul, sucul din 2 limes, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Adăugați mielul și acoperiți bine cu marinada; marinati cel putin 1 ora si pana peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, Optional
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați vinetele, ardeii roșii și galbeni și ceapa cu 3 linguri de ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Așezați legumele pe o foaie mare de copt într-un singur strat și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți mielul din marinată (aruncați marinada); gatiti si amestecati pana nu mai roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, Optional
8
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați cuscus; amestecați scurt pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
10
Adăugați apă; gătiți și amestecați până la fierbere. Acoperiți; puneți deoparte până când toată apa este absorbită, aproximativ 10 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați sucul de 1 lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
11
Serviți mielul și legumele peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)