Miel prăjit cu legume

Miel prăjit cu legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu legume. O porție conține 586 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $16.22 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi pentru copii, umăr de miel, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus, Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, și Cotlete de miel cu legume prăjite.

Instrucțiuni

1
Faceți tăieturi adânci de 1 inch în miel. Pierce prăjiți la intervale de 1 până la 2 inci, folosind un cuțit mic. Introduceți o felie de usturoi în fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Presărați mielul cu 1 linguriță sare, piper și cimbru; așezați într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se introduce într-un cuptor de 450. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 și coaceți 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați șalotă și usturoi tocat și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță de sare; se sotează până se înmoaie și se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți din tigaie și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Tăiați blaturile de morcov, lăsând 1 inch atașat de morcovi; răzuiți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați morcovi, ceapă și napi în tigaia de prăjire; coaceți încă 40 de minute sau până când legumele sunt fragede și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de miel înregistrează 145 sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți mielul și legumele din tigaie, rezervând picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Rezervați 1/4 cană bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
11
Adăugați picături rezervate, bulionul rămas, prazul și păstăile de mazăre în amestecul de ciuperci din tigaie; gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se amestecă făina universală în bulion de pui rezervat de 1/4 cană; se amestecă treptat în amestec de ciuperci. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
13
Serviți cu miel și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista