Mielul fiert cu ceapă murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 526 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de apă, sare și piper kosher, umăr de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cozi de miel fierte cu brânză de capră și ceapă roșie murată, Bacon Berkshire Fiert Cu Ceapă Murată, și Salată de Nasturel cu smochine fierte de Port și ceapă murată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți mielul într-o tigaie adâncă și adăugați 4 căni de apă, ardeii grași, ceapa tăiată cubulețe și roșiile și sucurile lor. Se condimentează cu sare și piper. Legați cuișoarele, semințele de coriandru și 1 băț de scorțișoară în pânză de brânză și adăugați-l în tigaie. Acoperiți bine cu folie și fierbeți mielul timp de 2 1/2 până la 3 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Apa Suplimentara
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Aruncați pachetul de condimente.
4
Între timp, într-un castron mediu, combinați ceapa feliată cu oțetul, zahărul, 2 linguri de sare kosher și restul de băț de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Lăsați ceapa să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Transferați ardeii, ceapa și roșiile într-un castron și rezervați. Strecurați lichidul de gătit într-o cană de măsurare rezistentă la căldură și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Transferați lichidul de gătit într-o tigaie mare și adâncă și fierbeți la foc moderat până când se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 20 de minute. Întoarceți ardeii, ceapa și roșiile în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Când mielul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți corzile din friptură și tocați mielul, aruncând orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
10
Adăugați mielul în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, Optional
11
Într-un castron mare, combinați masa harina cu restul de 2 1/2 căni de apă și amestecați cu o lingură de lemn până se formează un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați câteva linguri de apă dacă aluatul pare foarte uscat și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Adăugați uleiul de măsline și frământați aluatul până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 20 de bucăți și rotiți fiecare într-o bilă. Păstrați bilele de aluat acoperite cu un prosop ușor umezit; lucrând cu câteva la un moment dat, aplatizați bilele în tortilla de 3 inci, cu o grosime redusă de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
14
Încălziți o plită sau o tigaie din fontă până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Adăugați tortilele în loturi și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc ușor și ușor crocant la exterior, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
16
Serviți mielul fiert mărunțit peste tortilele calde, garnisite cu ceapa murată și frunzele de coriandru.