Midii Cu Vârf De Confetti

Midii Cu Vârf De Confetti
Confetti-Topped midii ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 342 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, orez, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Midii A la Mariniere (midii aburite), Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Confetti Pie.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
2
Combinați apa, frunza de dafin și ceapa tăiată într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați midii; acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
4
Scoateți tigaia de pe foc; scurgeți midiile. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți jumătatea superioară a cochiliei din fiecare midie; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
6
Așezați midii pe un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
7
Încălziți uleiul într - o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ardeiul gras, ceapa tocată și ardeiul jalapeo; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PiperPiper
CeapăCeapă
9
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
10
Lingurați 1 cană de orez în 4 boluri de supă puțin adânci. Împărțiți midiile în mod egal între bolurile de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați uniform amestecul de ardei peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
PiperPiper

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista