Midii în bulion picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 3.04 pe portie. O porție conține 263 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Midii în bulion de Nasturtium, Midii în bulion de fenicul, și Midii În Bulion De Șofran.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vin; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați suc de legume și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
3 Linguri De Ulei Vegetal
5
Adăugați midii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
6
Aruncați frunzele de dafin și orice coajă nedeschisă. Împărțiți midii uniform între 4 boluri. Bulion polonic peste midii.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.