Meyer Cremă-Plăcintă Cu Cremă
Meyer Custard-placinta cu crema este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 285 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Prăjituri Cu Cremă De Lămâie Meyer, și Meyer Lemon Magic Tort cu cremă pentru micul dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grate 2 lingurite coaja de la lămâi. Cu un tocător zester sau Asiatic, faceți câteva fire lungi și subțiri de coajă din Meyer sau lămâi obișnuite; deoparte. Ream 1 1/3 cani suc de lămâi.
În partea de sus a unui cazan dublu, amestecați amidonul de porumb și zahărul. Se amestecă sucul și coaja rasă. Umpleți fundul cazanului dublu cu apă de 1 inch.
Așezați tigăile la foc mare și aduceți apa la foc mic; reglați căldura pentru a menține fierberea. Se amestecă până când amestecul este gros și strălucitor, 8 până la 9 minute. Într-un castron, amestecați ouăle pentru a le amesteca.
Bateti in aproximativ 1/2 cana amestec de lamaie, apoi a reveni toate la tigaie. Se amestecă până când amestecul este foarte gros și ajunge la 160 pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 5 minute.
Se pune într-un bol cu gheață și se amestecă des până când amestecul este rece la atingere, aproximativ 6 minute.
Într-un castron, bateți crema cu un mixer până se înțepenește. Îndoiți amestecul de lămâie, apoi răspândiți uniform în coaja de patiserie. Împrăștiați șuvițe rezervate de coajă deasupra. Se răcește, neacoperit, până se atinge ușor ferm, aproximativ 2 ore.
Serviți sau înfășurați etanș și răciți până la 1 zi.