Mexican Paste Legume Coace
Mexican paste de legume coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 45. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cap de la magazin și ridica fasole, taco Bell si salsa indesata, brânză cheddar lapte, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mexican Paste Coace, Mexican Paste Coace, și Mexican Paste Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă în 1 cană cheddar.
Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; top cu cheddar rămas.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat.