Mere Tempura Umplute Cu Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați merele Tempuran umplute cu Pecan. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, abia frișcă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mere umplute cu Pecan cu sos de Caramel, Mere Coapte Umplute Cu Scorțișoară Data Pecan Fulgi De Ovăz, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun.
Instrucțiuni
Adăugați zahărul brun, sarea, vanilia, bucățile de pecan și albușul de ou într-un castron mic amestecați pentru a se amesteca bine. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider, până se răcește bine.Când sunteți gata să serviți, pregătiți merele folosind un măr-corer, îndepărtați întregul miez al fiecărui măr. Rulați corerul prin întregul măr, făcând o gaură de sus în jos.
Așezați toate merele cu miez pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic. Cuptorul cu microunde merele timp de aproximativ un minut. Vrei să gătești abia merele. Ar trebui să fie încăsă fie clare și ferme și să-și păstreze forma. Odată suficient de rece pentru a manipula umpleți fiecare măr cu amestecul de pecan bine răcit, ar trebui să fie destul de lipicios și deloc curgător. Probabil veți avea mai mult amestec de pecan decât aveți nevoie. Păstrați-l pentru înghețată sau coaceți-l într-un cookie grozav. Odată umplut, mutați merele pregătite la frigider în timp ce faceți tempura batter.In un castron de dimensiuni medii.
Adăugați oul și apa în castron. Asigurați-vă că utilizați apă foarte rece. Cerneti faina si zaharul cofetarilor in bol si amestecati usor cu o furculita. Aveți grijă să nu amestecați prea mult aluatul.Lucrând pe rând, rotiți merele în aluat. Apoi aruncați-le cu atenție într-o friteuză care a fost preîncălzită la 360 de grade F. urmăriți-le că se rumenesc foarte repede. Probabil că vor găti în mai puțin de un minut.
Serviți-le fierbinți, 2 de persoană, cu o mică bucată de frișcă abia îndulcită și un strop de scorțișoară.