Mere coapte cu fructe Pecan și uscate

Mere coapte cu fructe Pecan și uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu fructe Pecan și uscate. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 269 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cidru de mere, mere Roma, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mere Coapte Umplute Cu Fructe Uscate Și Nuci Pecan, Mere Coapte Cu Caise Uscate, și Mere Coapte Cu Fructe Uscate Și Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pecanele pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc, amestecând o dată. Pune pecanele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Faceți 4 tăieturi verticale distanțate uniform prin fiecare măr, oprindu-vă la jumătatea drumului de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Periați interiorul merelor cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
4
Așezați merele într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Combinați 1 lingură de unt, stafide și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă uniform în mere, apăsând în centrul fiecărui măr. Se acoperă uniform cu restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MărMăr
UntUnt
6
Se toarnă cidru, vanilie și, dacă se dorește, rom în jurul merelor în pieplate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MărMăr
CidruCidru
ROMROM
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute, ungând de două ori la fiecare 30 de minute sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați merele într-un vas de servit, rezervând sucuri și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
9
Turnați sucurile printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când amestecul este îngroșat și este consistența siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Stropiți peste mere calde; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista