Mere Întregi De Scorțișoară-Cardamom
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Merele întregi de scorțișoară-Cardamom coapte ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 76 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, cardamom măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere De Scorțișoară La Cuptor, Mere Coapte Cu Scorțișoară, și Mere Coapte Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați merele cu miez într-un vas de copt puțin adânc și puneți-le aside.In într-un castron mic, combinați untul, scorțișoara, cardamomul și sarea. Folosind spatele unei linguri, amestecați amestecul împreună până se combină bine.Umpleți fiecare miez de măr sfințit cu 1 lingură de unt condimentat, împachetându-l.
Coaceți pe raftul central timp de 40 până la 45 de minute până când merele sunt moi și ușor străpunse cu un cuțit.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.Încercați aceste rețete de mere pentru desert pe Food Republic: Apple Almond Tart Recipe
Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere
Rețetă De Plăcintă Cu Mere Prăjite