Melasă Bbq Fasole

Melasă Bbq Fasole
Reteta melasă Bbq fasole este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel de mâncare are 415 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ketchup, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Melasă Fasole La Cuptor, Toate Melasele Americane De Fasole Coapte, și Lone Star Melasă Fasole La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea alba conform indicatiilor de pe ambalaj pana cand este usor frageda. Într-o cratiță combinați ingredientele rămase și fierbeți timp de 45 de minute. Este important să gătiți fasolea și să faceți sosul în același timp, astfel încât fasolea fierbinte să absoarbă sosul fierbinte. Condimentează după gust cu miere, sare și piper. Fasolea ar trebui să gătească încă 30 de minute în sos, astfel încât să fie fragede și să fi absorbit complet aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole AlbăFasole Albă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista