Medalioane de porc cu sos Whisky-Cumberland și Haricots Verts

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Whisky-Cumberland și Haricots Verts. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de whisky scoțian, sare kosher, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos Cumberland, Burns Night La Cuptor Highland Haggis Cu Sos Whisky Cumberland, și Piept de pui la cuptor cu sos de vin alb Dijon și Haricots Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până când se încălzește bine; puneți amestecul deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați amestecul de whisky în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 1 minut).
Gătiți haricots verts conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați haricots verts, unt, restul de 3/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Locul 3 medalioane de porc și 4 uncii haricots verts pe fiecare din 4 plăci; top carne de porc cu 1 lingura sos.