Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Dijon. Această rețetă servește 3 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, bulion de pui, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane De Porc Dijon, Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, și Medalioane De Porc Cu Sos De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în lățime în 6 bucăți; aplatizați la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carne de porc, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare antiaderentă, carne de porc maro în unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și păstrați cald.
4
Feliați ceapa verde, separând porțiunile albe și verzi; rezervați porții verzi pentru garnitură. În aceeași tigaie, sotează porții albe timp de 1 minut. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri.
6
Adăugați lapte. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Bateți în muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Serviți carnea de porc cu sos Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ