Medalioane de porc cu sos Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Dijon. Această rețetă servește 3 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, bulion de pui, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane De Porc Dijon, Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, și Medalioane De Porc Cu Sos De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în lățime în 6 bucăți; aplatizați la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați carne de porc, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare antiaderentă, carne de porc maro în unt la foc mediu-mare.
Scoateți și păstrați cald.
Feliați ceapa verde, separând porțiunile albe și verzi; rezervați porții verzi pentru garnitură. În aceeași tigaie, sotează porții albe timp de 1 minut. Se amestecă vinul.
Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri.
Adăugați lapte. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor.
Serviți carnea de porc cu sos Dijon.
Garnisiți cu ceapă verde rezervată.