Medalioane de porc cu sos Dijon

Medalioane de porc cu sos Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Dijon. Această rețetă servește 3 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, bulion de pui, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane De Porc Dijon, Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, și Medalioane De Porc Cu Sos De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în lățime în 6 bucăți; aplatizați la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carne de porc, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare antiaderentă, carne de porc maro în unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți și păstrați cald.
4
Feliați ceapa verde, separând porțiunile albe și verzi; rezervați porții verzi pentru garnitură. În aceeași tigaie, sotează porții albe timp de 1 minut. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri.
6
Adăugați lapte. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Bateți în muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Serviți carnea de porc cu sos Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Garnisiți cu ceapă verde rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista