Mazăre Pecan Fierbinte
Mazărea Pecan fierbinte este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 182 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, slănină, condimente creole și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mazăre de zăpadă umplută cu Pecan cu umplutură afumată cremoasă, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Se amestecă ceapa în picături fierbinți în tigaie. Reduceți căldura la mediu scăzut; gatiti 15 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați mazăre, 1/2 cană de apă și condimente Creole; gatiti 10 minute, amestecand ocazional, sau pana cand mazarea este frageda. Se amestecă slănina și nucile pecan.
Notă: pentru a prăji nuci pecan, coaceți într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.