Mazăre și ceapă Alfredo

Mazăre și ceapă Alfredo
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Mazăre și ceapă Alfredo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți pimientos, parmezan, mazăre și ceapă perlată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Mazăre și ceapă Alfredo, Snap Peas 'N' Ham Alfredo, și Alfredo fără unt cu mazăre.

Instrucțiuni

1
Gatiti mazarea si ceapa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Așezați mazărea și ceapa în vasul de servire. Se amestecă sosul pimientos și Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista