Ciocolata-Malt bezele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 64. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, pudră de cacao, gelatină pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marshmallows Cu Malț De Ciocolată, Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, și Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună pudra de cacao, laptele praf malț, 3 linguri sirop de porumb și 1 lingură apă fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Hârtie De Orez
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți 1/2 cană de apă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
6
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, ceașca rămasă de sirop de porumb, sare și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Elixir G
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lucrând rapid, scoateți aproximativ o treime din marshmallow (va fi foarte lipicios), adăugați-l la amestecul de ciocolată-malț și pliați până se încorporează complet. Reveniți la mixer și bateți până se încorporează complet, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Malț
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
14
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci