Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de coadă de bou. Această rețetă face 8 porții cu 1036 calorii, 75g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Supă De Coadă De Bou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coada de bou, 4 căni de vin roșu, usturoi, cimbru și boabe de piper într-o oală mare sau o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®
Oxtail
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apă pentru a acoperi cu 1/2 inch. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când carnea cade de pe boens, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
3
Transferați coada de bou într-un castron; când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase și tăiați-o aproximativ în cuburi mici, aproximativ 1/2 inch. Dați la frigider carnea până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Strecurați stocul de coadă de bou într-o tigaie mare, aruncând solidele. Aduceți lichidul la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când amestecul se reduce la 3 căni, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
În timp ce stocul se reduce, combinați 3 linguri de unt cu făina până formează o pastă. La foc mediu, bateți pasta, câte 1 lingură, în lichidul redus. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Într-o tigaie mare separată, topiți restul de 5 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați morcovii, șalotele și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă zaharurile, vinul roșu rămas, oțetul, cele 1 1/2 lingurițe de sare și piperul. Gatiti la foc mediu-mare amestecand frecvent pana cand lichidul s-a evaporat complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se amestecă carnea de coadă de bou și stocul de coadă de bou îngroșat. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte sau transferați marmelada într-un recipient etanș și dați-o la frigider peste noapte. Înainte de servire, reîncălziți într-o cratiță la foc mediu până se încălzește și serviți cu rondele de pâine prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Oxtail
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire