Marmeladă De Coadă De Bou

Marmeladă De Coadă De Bou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de coadă de bou. Această rețetă face 8 porții cu 1036 calorii, 75g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Supă De Coadă De Bou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coada de bou, 4 căni de vin roșu, usturoi, cimbru și boabe de piper într-o oală mare sau o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
OxtailOxtail
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apă pentru a acoperi cu 1/2 inch. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când carnea cade de pe boens, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați coada de bou într-un castron; când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase și tăiați-o aproximativ în cuburi mici, aproximativ 1/2 inch. Dați la frigider carnea până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Strecurați stocul de coadă de bou într-o tigaie mare, aruncând solidele. Aduceți lichidul la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când amestecul se reduce la 3 căni, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În timp ce stocul se reduce, combinați 3 linguri de unt cu făina până formează o pastă. La foc mediu, bateți pasta, câte 1 lingură, în lichidul redus. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Într-o tigaie mare separată, topiți restul de 5 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați morcovii, șalotele și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă zaharurile, vinul roșu rămas, oțetul, cele 1 1/2 lingurițe de sare și piperul. Gatiti la foc mediu-mare amestecand frecvent pana cand lichidul s-a evaporat complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
Se amestecă carnea de coadă de bou și stocul de coadă de bou îngroșat. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte sau transferați marmelada într-un recipient etanș și dați-o la frigider peste noapte. Înainte de servire, reîncălziți într-o cratiță la foc mediu până se încălzește și serviți cu rondele de pâine prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
OxtailOxtail
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista