Marmeladă bar
Bara de marmeladă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 284 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de oțet de vin, unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 71 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Marmeladă Souffl 6s.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Tapetați o cutie de pâine de 900g / 2lb cu hârtie rezistentă la grăsimi.
Așezați făina, condimentul amestecat, zahărul tos, zestele, fructele uscate și un vârf de sare într-un castron mare.
Topiți untul și 2 lingurițe de marmeladă într-o cratiță, apoi amestecați laptele.
Se toarnă lichid în ingredientele uscate, se adaugă oțetul de vin alb și se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de tort în forma de pâine căptușită și se coace timp de 1 oră sau până când o frigăruie introdusă iese curată.
Între timp, faceți glazura încălzind marmelada rămasă cu 2 lingurițe de apă și zahărul glazurat până la barbotare și sirop. Când prăjitura este gătită scoateți-o din cuptor, turnați peste glazura de marmeladă, apoi presărați cu zahăr demerara. Se lasă să se răceascăîn cutie.