Marinadă Teriyaki I

Uită să ieși în oraș sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare japoneză. Încearcă să prepari acasă Marinada Teriyaki I. Această marinadă are 175 de calorii , 15 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 9 persoane și costă 1,86 USD per porție. Mergi la magazin și cumpără vermut, sos de soia și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 48% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Anticuchos de biban de mare alb cu marinadă de miere și chili Aji și salsa Semilla , Fileuri de basilic prăjite în tigaie cu marinadă asiatică și Marinadă grecească cu iaurt .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați ghimbirul, usturoiul și 1 cană de vermut. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când ghimbirul și usturoiul sunt fragede.
Adăugați vermutul rămas, sosul de soia, mierea și sosul de stridii. Aduceți la fierbere scăzută și reduceți focul la mic. Fierbeți la foc mic timp de 15 minute până la 1 oră; mai mult este mai bine, dar 15 minute sunt suficiente la nevoie. Supravegheați cu atenție pentru a vă asigura că amestecul nu face spumă și nu dea în clocot.
Luați marinada de pe foc și gustați. Sosul trebuie să fie dulce, nu sărat. Dacă este necesar, adăugați încă o cană de miere. Lăsați să se răcească la temperatura camerei. Marinada poate fi refrigerată timp de 4-5 zile.