Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar

Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, marinada de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,17 USD per porție, primești o marinadă care servește 4. O porție conține 197 de calorii, 21 g de proteine și 8 g de grăsime. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de piper, mărar, iaurt cu lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Kebabs Kofte cu sos de iaurt picant Harissa și pâine la grătar (Kebab de miel tocat), Kebab de miel și castraveți cu sos Feta și Kebab de miel și castraveți cu sos Feta.

Instrucțiuni

1
Rezervați 1 1/2 cană de dip ca sos de servire. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană de dip rămasă, mielul, dovlecelul și ceapa. Închideți și agitați pentru a acoperi bine carnea și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Lasam la marinat 30 de minute la temperatura camerei. (Poate fi păstrat la frigider cu până la 24 de ore înainte.)
3
Când este gata de gătit, încălziți o tigaie de grătar unsă ușor cu ulei la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Scoateți carnea de miel și legumele din marinadă, lăsați excesul să se scurgă și puneți-le pe frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Puneți frigăruile în tigaie și gătiți, întorcându-se pentru a găti toate părțile, până când mielul este mediu-rar și legumele sunt gătite, aproximativ 6 minute în total. (Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se serveste imediat peste orez sau cu paine plate si se da pe langa sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Sugestie de servire: orez fiert la abur, orez pilaf sau pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
8
Într-un castron mediu, amestecați împreună iaurtul, castraveții, mararul, coriandru, fulgii de ardei roșu, oțetul și sarea până se combină uniform. Asezonați bine cu piper negru proaspăt măcinat, gustați și ajustați condimentele, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți cu un sortiment de legume pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista