Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, marinada de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,17 USD per porție, primești o marinadă care servește 4. O porție conține 197 de calorii, 21 g de proteine și 8 g de grăsime. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de piper, mărar, iaurt cu lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Kebabs Kofte cu sos de iaurt picant Harissa și pâine la grătar (Kebab de miel tocat), Kebab de miel și castraveți cu sos Feta și Kebab de miel și castraveți cu sos Feta.
Instrucțiuni
Rezervați 1 1/2 cană de dip ca sos de servire. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană de dip rămasă, mielul, dovlecelul și ceapa. Închideți și agitați pentru a acoperi bine carnea și legumele.
Lasam la marinat 30 de minute la temperatura camerei. (Poate fi păstrat la frigider cu până la 24 de ore înainte.)
Când este gata de gătit, încălziți o tigaie de grătar unsă ușor cu ulei la foc mediu.
Scoateți carnea de miel și legumele din marinadă, lăsați excesul să se scurgă și puneți-le pe frigărui.
Puneți frigăruile în tigaie și gătiți, întorcându-se pentru a găti toate părțile, până când mielul este mediu-rar și legumele sunt gătite, aproximativ 6 minute în total. (Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi.)
Se serveste imediat peste orez sau cu paine plate si se da pe langa sosul rezervat.
Sugestie de servire: orez fiert la abur, orez pilaf sau pâine pita.
Într-un castron mediu, amestecați împreună iaurtul, castraveții, mararul, coriandru, fulgii de ardei roșu, oțetul și sarea până se combină uniform. Asezonați bine cu piper negru proaspăt măcinat, gustați și ajustați condimentele, după cum este necesar.
Serviți cu un sortiment de legume pentru înmuiere.