Margarita Covrig Castron
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Dacă 27 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Margarita covrig castron ar putea fi un spectaculos fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Un amestec de apă, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă Margarita de Mango congelată cu o crustă de covrig, Pizza Covrig Rolls / Super Bowl # SundaySupper, și Tostadas de pui Margarita la grătar cu salsa dulce Jalapeno Margarita.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare de cel puțin 2 min. până când gelatina este complet dizolvată.
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a măsura 1-1/2 căni.
Se adaugă în gelatină împreună cu sucul de lămâie; se amestecă până se îngroașă ușor.
Îndepărtați orice gheață netopită. La frigider 10 min. sau până la îngroșat (lingura trase prin frunze impresie certă).
Presărați 1 cană de covrigi zdrobiți pe fundul 1-1 / 2-qt. castron de servire; pus deoparte.
Scoateți jumătate din gelatină; pus deoparte.
Adăugați jumătate din toppingul bătut la gelatina rămasă; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Lingură peste covrigi în castron. Se dă la frigider 5 până la 10 min. sau până când este setat, dar nu ferm (gelatina trebuie să se lipească de deget atunci când este atinsă).
Lingurați gelatina rămasă peste stratul cremos. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Completați cu restul de topping bătut și restul de 1 cană de covrigi zdrobiți chiar înainte de servire.