Marengo De Pui În 4 Pași
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Marengo în 4 pași. O porție conține 417 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, pasta de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Marengo, Pui Marengo, și Pui Penne la Marengo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentează puiul cu sare și piper, după gust și dragează ușor în făină. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare și adăugați puiul. Se rumenesc pe ambele părți, până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte pe o farfurie. În aceeași tigaie, adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, împreună cu ceapa, ciupercile și ardeii și sotati până se înmoaie și parfumat, dar nu moale, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Amestecați pasta de roșii și gătiți câteva minute pentru a găti aroma crudă. Întoarceți focul și adăugați vinul / vinul pentru a degrada tigaia și lăsați-l să se reducă timp de 2 sau 3 minute.
Adăugați bulionul de vită și roșiile. Odată ce amestecul începe să buleze, adăugați paillardele rumenite și orice sucuri din pui și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand puiul este incalzit, aproximativ 3 minute. Opriți focul și amestecați untul.
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.