Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă

Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: aluat dulce de tartă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 816 calorii, 9g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciocolată, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Înghețată Cu Aluat De Biscuiți Cu Ciocolată, Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin, și Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Pentru aluatul de tartă într-un castron mic, amestecați împreună făina de orez alb, făina de orez dulce și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Montați mixerul standului cu atașament plat cu palete. În bolul mixerului stand, smântână împreună unt, zahăr și vanilie la viteză medie până când se formează o pastă groasă și amestecul se luminează ușor, aproximativ 90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ingrediente uscate și amestecați timp de 30 de secunde.
4
Amestecul va fi uscat și sfărâmicios.
5
Opriți mixerul și răsturnați bolul. Porniți din nou mixerul la viteză medie.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă până se formează un aluat, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Pulverizați ușor tigaia de 10 inci cu spray de gătit antiaderent. Transformați aluatul în tigaie pregătită. Folosind mâinile, apăsați aluatul uniform în partea de jos și părțile laterale ale tigaiei. Aluatul este rigid și va dura câteva minute pentru a apăsa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Acoperiți tigaia cu folie de plastic și răciți timp de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Preîncălziți cuptorul la 375 F. când cuptorul este preîncălzit, scoateți tava din frigider. Pierceți fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Când se răcește, dacă se dorește, se prepară umplutura ganache și se toarnă în coajă tartă.
13
Pentru umplutură: dacă folosiți nuci, puneți-le în tigaie medie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand nucile sunt aromate si incep sa se rumeneasca. Răciți nucile prăjite pe o foaie de copt. Când se răcește, întindeți nucile uniform pe fundul cojii de tartă coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Într-o cratiță mică (2 litri), aduceți smântâna la fierbere la foc mediu. Când crema fierbe, scoateți-o de pe foc. Se amestecă ciocolata. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul până când ciocolata este topită și ganache este strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
15
Se toarnă ganache în coaja de tartă coaptă.
16
Se răcește tarta timp de patru ore sau peste noapte.
17
Scoateți tarta din frigider cu aproximativ o oră înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista