Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: aluat dulce de tartă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 816 calorii, 9g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciocolată, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Înghețată Cu Aluat De Biscuiți Cu Ciocolată, Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin, și Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Pentru aluatul de tartă într-un castron mic, amestecați împreună făina de orez alb, făina de orez dulce și sarea.
Montați mixerul standului cu atașament plat cu palete. În bolul mixerului stand, smântână împreună unt, zahăr și vanilie la viteză medie până când se formează o pastă groasă și amestecul se luminează ușor, aproximativ 90 de secunde.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați timp de 30 de secunde.
Amestecul va fi uscat și sfărâmicios.
Opriți mixerul și răsturnați bolul. Porniți din nou mixerul la viteză medie.
Se amestecă până se formează un aluat, aproximativ două minute.
Pulverizați ușor tigaia de 10 inci cu spray de gătit antiaderent. Transformați aluatul în tigaie pregătită. Folosind mâinile, apăsați aluatul uniform în partea de jos și părțile laterale ale tigaiei. Aluatul este rigid și va dura câteva minute pentru a apăsa în tigaie.
Acoperiți tigaia cu folie de plastic și răciți timp de două ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. când cuptorul este preîncălzit, scoateți tava din frigider. Pierceți fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar pentru a se răci.
Când se răcește, dacă se dorește, se prepară umplutura ganache și se toarnă în coajă tartă.
Pentru umplutură: dacă folosiți nuci, puneți-le în tigaie medie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand nucile sunt aromate si incep sa se rumeneasca. Răciți nucile prăjite pe o foaie de copt. Când se răcește, întindeți nucile uniform pe fundul cojii de tartă coapte.
Într-o cratiță mică (2 litri), aduceți smântâna la fierbere la foc mediu. Când crema fierbe, scoateți-o de pe foc. Se amestecă ciocolata. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul până când ciocolata este topită și ganache este strălucitoare.
Se toarnă ganache în coaja de tartă coaptă.
Se răcește tarta timp de patru ore sau peste noapte.
Scoateți tarta din frigider cu aproximativ o oră înainte de servire.