Maple Pecan Granola
Maple Pecan Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 18 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Un amestec de nuci pecan, nuci, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Maple Pecan Granola, Maple Pecan Granola, și Vegan Maple Pecan Pie Granola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Amestecați ovăzul, nucile pecan, nucile, semințele de in și scorțișoara într-un castron mare.
Se amestecă uleiul de canola, siropul de arțar, aroma de arțar și sarea împreună într-un castron mic; se toarnă peste amestecul de ovăz și se amestecă pentru a acoperi uniform.
Întindeți amestecul rezultat uniform pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 40 de minute.
Puneți granola deoparte să se răcească complet înainte de a se rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.