Mango-Busuioc Vacherin

Mango-Busuioc Vacherin
Mango-busuioc Vacherin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 627 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,81 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de înghețată vanillan, frunze de mango și busuioc, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mango-Busuioc Vacherin, Vacherin, și Vacherin Cu Frișcă Și Fructe De Pădure Mixte.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece, tăiați cutiile din sorbetul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Așezați sorbetul pe o parte și tăiați fiecare halbă în 4 runde. Aranjați feliile de sorbet pe o farfurie tapetată cu folie de plastic și congelați până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați frunzele de busuioc și blanch doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă amestecul într-un blender și se face piure până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasă piureul să se răcească. Într-un castron mediu, amestecați piureul de busuioc în înghețata de vanilie; lăsați dungi vizibile în înghețată. Congelați înghețata de busuioc până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Aranjați rafturile în partea superioară, mijlocie și inferioară a cuptorului și tapetați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, bateți albușurile și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Puneți vasul peste o oală cu apă clocotită și bateți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se ia de pe foc și se bate cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
10
Puneți bezea de var într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch și pipă sărutări de 1/2 inch pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Coaceți aproximativ 1 1/4 ore, până când bezeaua de var este fermă și uscată; deplasați tigăile printre rafturi de 3 ori pentru coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă și lăsați bezeaua să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
12
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Bateți coaja de tei rasă în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Aranjați feliile de sorbet de mango congelate în fundul bolurilor puțin adânci sau pe farfurii de desert. Se acoperă cu linguri de înghețată de busuioc. Completați cu câteva dintre săruturile de bezea de var și păpușile de frișcă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Garnisiți cu mango tăiat cubulețe, frunze de busuioc și mai multe sărutări de bezea de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
15
Serviți vacherin imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista