Maioneză Miso-Agave (Vegană)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați maioneza Miso-Agave (vegană). Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 153 calorii. Un amestec de nectar de agave, pastă miso, tofu de mătase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și maioneză Agave-Miso (vegană), Varză de Bruxelles prăjită cu agave cu glazură vegană de caju, și Burgeri coreeni la grătar cu ridichi murate, ceapă și maioneză MISO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați tofu, pasta miso, nectarul de agave și oțetul de orez într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați la viteză mare până când este complet neted. Stropiți încet în ulei până când se formează o emulsie stabilă.
Se transferă într-un recipient sigilat și se dă la frigider până se răcește bine. Maioneza Miso va dura până la 2 săptămâni la frigider.