Maioneză Miso-Agave (Vegană)

Maioneză Miso-Agave (Vegană)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați maioneza Miso-Agave (vegană). Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 153 calorii. Un amestec de nectar de agave, pastă miso, tofu de mătase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și maioneză Agave-Miso (vegană), Varză de Bruxelles prăjită cu agave cu glazură vegană de caju, și Burgeri coreeni la grătar cu ridichi murate, ceapă și maioneză MISO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați tofu, pasta miso, nectarul de agave și oțetul de orez într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați la viteză mare până când este complet neted. Stropiți încet în ulei până când se formează o emulsie stabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Oțet De OrezOțet De Orez
MisoMiso
EmulsiiEmulsii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un recipient sigilat și se dă la frigider până se răcește bine. Maioneza Miso va dura până la 2 săptămâni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MisoMiso
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista