Macrou prăjit cu cartofi dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macrou prăjit cu cartofi dulci. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 143g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1575 calorii. Această rețetă servește 1. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de file de macrou pe piele, scallions, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Macrou Prăjit Cu Cartofi Și Dovlecei Galbeni, Macrou Afumat, Varză Și Cartofi Noi, și Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați pene de cartofi dulci pe o foaie de copt cu margini; stropiți 1 lingură. ulei peste. Condimentează cu togarashi și sare. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute. Între timp, căldura rămasă 1 linguriță. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentează fileurile de macrou cu sare și piper.
Așezați în tigaie cu pielea în jos, folosind o spatulă pentru a apăsa ușor fileurile, astfel încât pielea să fie în contact cu tigaia și gătiți timp de 3 minute. Aranjați scallions în jurul peștelui și gătiți până când pielea este foarte crocantă și carnea este aproape gătită, cu 34 de minute mai mult. Întoarceți peștele și gătiți până când carnea este opacă și complet gătită, cu 3060 de secunde mai mult. Împărțiți cartofii dulci prăjiți între farfurii.
Serviți pește deasupra cartofilor dulci și garnisiți cu scallions. Strângeți sucul de lămâie.
Serviți cu salată sau orez brun, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.