Macaroanele de dovleac ale lui Francois Payard
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 34 de cenți pe porție. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard, Tarta cu Pecan de ciocolata de la Chef Fran de la Payard, și Prajituri cu nuca de ciocolata fara faina de franeucroois Payard.
Instrucțiuni
Așezați câte un raft în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de foi de copt F. Linia 2 cu covorașe de copt din silicon. Dacă aveți suficiente foi de copt, dublați-le (acest lucru va împiedica macaroanele să se coacă prea repede).
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si faina de migdale peste un castron mare. Se amestecă 4 albușuri, până când amestecul este neted și fără bulgări.
Cu un termometru pentru bomboane la îndemână, combinați zahărul și 1/2 cană (125 grame) apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Dacă zahărul se lipește de părțile laterale ale oalei, înmuiați o perie de patiserie în apă și periați părțile laterale.
În timp ce zahărul se gătește, puneți restul de 5 albușuri în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Odată ce zahărul ajunge la 221 F pe termometrul pentru bomboane, începeți să bateți ouăle cu viteză mare. Când zahărul ajunge la 250 f, turnați-l în ouă într-un flux lent, cu mixerul în funcțiune, în interiorul vasului. Continuați să bateți până când bezea este groasă și fundul vasului este rece la atingere.
Cu o spatulă de silicon, pliați ușor bezea în ingredientele uscate și colorantul alimentar, în 4 trepte. Îndoiți până când totul este bine combinat.
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați o deschidere de un centimetru în vârful sau colțul pungii. Introduceți aluatul în cercuri de dimensiuni sferturi pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 1 inch între fiecare macaron. Macaroanele ar trebui să aibă o dimensiune uniformă.
Lăsați-i să stea la temperatura camerei timp de 15 minute, până se formează o piele. Aceasta se va transforma într-o crustă frumoasă pe macaroanele finite.
Puneți macaroanele în cuptor și opriți cuptorul timp de 5 minute. După acest timp, porniți-l din nou la 400 buc.F și continuați să coaceți timp de 8 minute, până când se formează o crustă și sunt moi în interior.
Scoateți din cuptor și lăsați macaroanele să se răcească în tigăi.
Faceți ganache: începeți prin a aduce crema la fierbere.
Amestecați amidonul de porumb și zahărul împreună într-un bol separat. Temperați crema în amestecul de zahăr și amidon de porumb, apoi turnați înapoi în tigaie.
Lăsați amestecul să se gătească și când vine să fiarbă, adăugați piureul de dovleac și condimentele.
Se toarnă amestecul peste ciocolata albă și se bate până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Lăsați ganache-ul să se răcească, amestecând ocazional cu o spatulă de silicon până ajunge la aproximativ 40 de litri F și apoi adăugați untul.
Se toarnă ganache - ul pe o tigaie, se acoperă cu folie de plastic și se lasă ganache-ul să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte. (Notă: cel mai bine este să pregătiți ganache cu o zi înainte pentru a obține cea mai netedă consistență).
Asamblați macarons: întoarceți covorașul de copt din silicon și trageți-l cu grijă de macarons, pentru a le elibera. Întoarceți jumătate din macarons, astfel încât partea lor plată să fie orientată în sus.
Puneți ganache-ul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați o deschidere de centimetru în vârful sau colțul pungii. Introduceți o cantitate de ganache de dimensiunea nichelului în centrul macaroanelor care sunt orientate în sus. Apăsați ușor macaroanele rămase peste ganache, pentru a face sandvișuri mici. Încercați să potriviți cât mai mult dimensiunea celor două jumătăți.
Păstrați macaroanele într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 2 luni.