Macaroane Cu Smochine
Macaroons Fig-Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, albușuri de ou, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Nuci De Cocos, Macaroane Cu Ciocolată-Pecan, și Macaroane Cu Nuci De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați nucile pecan și scorțișoara într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Adăugați coaja; procesați până se amestecă.
Așezați crema de tartru, sare și albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide.
Așezați 2 linguri de zahăr într-un castron mic. Adăugați treptat zahărul rămas în amestecul de ouă; bate la viteză mică până se omogenizează. Îndoiți amestecul de pecan.
Adăugați smochine la zahărul rezervat, aruncând în strat; pliați amestecul de smochine în amestecul de ouă.
Acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aruncați amestecul de ouă cu lingurițe rotunjite la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până când marginile inferioare sunt ușor rumenite.
Așezați tigăile pe rafturi de sârmă; se răcește complet.