Macaroane cu ierburi și brânză

Rețeta Macaroane cu ierburi și brânză se poate face în aproximativ 30 de minute . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 321 de calorii . Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de condimente, brânză de parmezan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor este destul de prost. Încercați brânză cremoasă de curry și macaroane cu cozi de langostino și ulei de trufe negre ,dip de iaurt cu brânză de capră cu ierburi. Ceapa caramelizată și macaroane și brânză la cuptor de la Alton Brown pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Puneți într-un 1-1/2-qt. caserolă și dați deoparte.
Între timp, într-o cratiță mare, topește untul la foc mediu. Se amestecă făina și condimentele; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați smântâna, 1/2 cană brânză cheddar și brânză Havarti. Se amestecă până se topește.
Se toarnă sosul peste macaroane; arunca pentru a acoperi.
Combinați parmezanul, pesmetul și restul de brânză cheddar; se presara peste caserola.
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.