Macaroane și brânză (Makeover)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și brânză (Makeover). Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 409 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei vegetal, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Makeover macaroane și brânză, Makeover final: Brânză Macaroane, și Cremă Makeover macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Reveniți la cratiță; se amestecă smântâna. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, încălziți cuptorul la 177°. pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele, ceapa, făina, muștarul, sarea condimentată, ardeiul roșu și piperul negru cu sârmă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza până se topește.
Adăugați sos de brânză în amestecul de macaroane fierte; se amestecă bine. Lingura în vasul de copt. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping până se sfărâmă.
Se presară peste caserolă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile sunt bulbucate.