Mac Asiago și brânză cu crustă de cartofi Trufată

Mac Asiago și brânză cu crustă de cartofi Trufată
Asiago Mac și brânză cu crustă de cartofi Trufată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 764 calorii. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză ușor toscană, jumătate și jumătate, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mac cu cartofi dulci și brânză cu spanac, Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago, și Cea mai bună brânză vegană Mac N' pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti penne conform instructiunilor pachetului pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
2
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
3
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Coaceți cartofii până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Lăsați-i să se răcească ușor, apoi curățați cartofii cu mâinile. Cojile ar trebui să se desprindă ușor. Aruncați pielea. Împingeți cartofii printr-un ricer într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă untul, uleiul de trufe și scallions până se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper. Folosind degetele, apăsați uniform amestecul de cartofi pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți până se rumenesc ușor pe margini, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.Aduceți jumătate și jumătate la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii, așezată la foc mediu, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
9
Lăsați amestecul să se răcească ușor, apoi bateți rapid ouăle, gălbenușurile de ou, Asiago și nucșoara. Se condimentează cu mai multă sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Brânză AsiagoBrânză Asiago
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
12
Adăugați kale și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
13
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.Se amestecă penne-ul gătit, amestecul de Asiago, amestecul de kale, prosciutto și salvie într-un castron mare până se combină bine. Răsturnați acest amestec peste crusta de cartofi și răspândiți uniform. Se acoperă cu parmezanul și se coace până se rumenesc bine pe vârfurile pennei, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
ProsciuttoProsciutto
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PennePenne
KaleKale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor pe un raft înainte de a elibera tigaia cu arc. Feliați în pene și serviți cald cu parmezan suplimentar trecut la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista