Mac 'n' Cheese cu curry roșu thailandez
Mac 'n' Cheese cu curry roșu thailandez durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 1,26 USD per porție . Acest fel principal are 649 de calorii , 27 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită macaroane cu cot, sare cușer, lapte și smântână. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum curry roșu thailandez , curry thailandez verde cu carne de vită și curry delicios de pui thailandez cu ananas .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru mac 'n' branza: Aduceti 4 litri de apa la fiert intr-o oala mare. Sarați cu generozitate, apoi adăugați pastele și gătiți-le în instrucțiunile din cutie, de obicei 6 până la 7 minute.
Într-o altă oală mare, topește untul la foc mediu-mare.
Adaugă făina și continuă să amesteci până când se adâncește în culoare și eliberează o aromă ușoară de prăjită, aproximativ 1 minut.
Se amestecă pasta de curry roșu thailandez și, când este complet combinată, se toarnă laptele și smântâna (sau tot laptele, dacă se folosește). Se aduce la fierbere, amestecând constant, apoi se reduce la fierbere. Se fierbe până când amestecul se îngroașă, amestecând din când în când, aproximativ 5 minute.
Pe foc, amestecați brânzeturile și amestecați până se topesc.
Adăugați pastele și amestecați pentru a o combina.
Pentru topping de pesmet: se amestecă panko cu untul topit și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă macaronul cu brânză într-o caserolă sigură pentru broiler, se stropește cu amestecul de pesmet și se prăjește până se rumenește, aproximativ 1 minut.