Mac 'n' Cheese cu curry roșu thailandez durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 1,26 USD per porție . Acest fel principal are 649 de calorii , 27 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită macaroane cu cot, sare cușer, lapte și smântână. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum curry roșu thailandez , curry thailandez verde cu carne de vită și curry delicios de pui thailandez cu ananas .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru mac 'n' branza: Aduceti 4 litri de apa la fiert intr-o oala mare. Sarați cu generozitate, apoi adăugați pastele și gătiți-le în instrucțiunile din cutie, de obicei 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Ciuperci Portobello Mari, Tulpina și Branhiile îndepărtate
12 Salvatori Albi
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar, Tăiat Cubulețe
3
Scurgere.
4
Într-o altă oală mare, topește untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar, Tăiat Cubulețe
5
Adaugă făina și continuă să amesteci până când se adâncește în culoare și eliberează o aromă ușoară de prăjită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
6
Se amestecă pasta de curry roșu thailandez și, când este complet combinată, se toarnă laptele și smântâna (sau tot laptele, dacă se folosește). Se aduce la fierbere, amestecând constant, apoi se reduce la fierbere. Se fierbe până când amestecul se îngroașă, amestecând din când în când, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie Thailandeză
Colorant Alimentar în Gel Verde, Albastru, Roșu, Galben și Negru
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Pe foc, amestecați brânzeturile și amestecați până se topesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
8
Adăugați pastele și amestecați pentru a o combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9
Porniți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
10
Pentru topping de pesmet: se amestecă panko cu untul topit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1
Se toarnă macaronul cu brânză într-o caserolă sigură pentru broiler, se stropește cu amestecul de pesmet și se prăjește până se rumenește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Zară Caldă (120° Până La 130°)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)