Mărul se sfărâmă cu sos de caramel Cardamom-vanilie
Mărul se sfărâmă cu Cardamom-sosul de Caramel de vanilie este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 834 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Apple cardamom ovăz crumble, Vanillan Apple crocant cu sos de Caramel, și Provocarea îndrăzneață a Brutarilor: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocală de sânge cu sos de Caramel de ienibahar portocaliu și Florentine de ciocolată neagră cu alune de cardamom portocaliu (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Într-un castron mic, aruncați feliile de mere cu coaja de lămâie, sucul de lămâie, zahărul, scorțișoara și sarea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Într-un alt castron mic, amestecați făina, zahărul brun, ovăzul și sarea cu o furculiță până se uniformizează. Într-un vas de copt, topiți untul în cuptorul cu microunde până se topește aproximativ jumătate, 10 până la 15 secunde la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă untul în amestecul de făină și se încorporează cu o furculiță. Lăsând excesul de unt în vasul de copt, aranjați feliile de mere în vas. Se acoperă cu amestecul de făină-ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți până când merele sunt fierte și toppingul este auriu, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Într-o cratiță medie-grea, amestecați apa și zahărul și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Lăsați amestecul să fiarbă, fără agitare. Nota bucătarului: rotiți tigaia, dacă este necesar. Se fierbe până când amestecul de zahăr este maro auriu pal, aproximativ 7 minute. Nota bucătarului: urmăriți cu atenție; zahărul arde rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți tigaia de pe foc și, amestecând puternic, adăugați untul și smântâna. Amestecul se va balona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați semințele de cardamom și amestecați pentru a încorpora. Întoarceți tigaia la foc și aduceți amestecul la fierbere, apoi îndepărtați-l de pe foc și lăsați să se răcească câteva minute. Amestecați extractul de vanilie și strecurați sosul înainte de a stropi peste cizmar.