Mănâncă pentru opt dolari: clătite cu ulei de măsline cu praz și ouă

Rețeta mănâncă pentru opt dolari: crepurile de ulei de măsline cu praz și ouă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Acest fel principal are 459 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 149 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, gruyere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite Cu Ulei De Măsline Cu Praz Și Ouă, Mănâncă pentru opt dolari: clătite din făină de porumb, Ragout de ciuperci, ou prăjit, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice.
Instrucțiuni
Amestecați laptele, 1 ou, uleiul de măsline, vârful de sare și făina într-un mini preparat sau într-un blender. Se lasă deoparte 10-15 minute.
Într-o cratiță mică, încălziți 2 lingurițe de unt la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând des, aproximativ 10 minute, până când prazul se ofilește. Nu - i lăsa să se rumenească.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute, până când usturoiul este transparent.
Se presară sare și piper și se lasă deoparte.
Preîncălziți broilerul și setați un suport la cel mai înalt nivel.
Încălziți o tigaie castiron de 9 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ungeți-l cu puțin din untul rămas.
Se toarnă 1/3 cană de aluat de crep în tigaie și se înclină pentru a-l întinde într-un strat uniform și subțire. Gatiti aproximativ 3 minute, pana cand partea superioara a crepului pare uscata si usor bubuita. Folosind o mică spatulă offset, eliberați marginile crepei din tigaie și răsturnați crepul cu degetele.
Presărați jumătate de praz și jumătate de brânză peste suprafața crepei, lăsând un spațiu în mijloc pentru ou. Crăpați 1 ou în acest spațiu și presărați-l cu sare și piper.
Transferați tigaia la cuptor și fierbeți timp de 3-4 minute, până când albușurile au fiert, dar gălbenușul este încă curgător. Glisați crepa pe o farfurie, împăturind-o în jumătate, dacă doriți.
Faceți a doua crep în același mod.
Veți avea suficient aluat pentru încă o creponă; vă recomand să-l întindeți cu unt și să stropiți cu zahăr și suc de lămâie pentru desert.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc