Mănâncă pentru opt dolari: clătite cu ulei de măsline cu praz și ouă

Mănâncă pentru opt dolari: clătite cu ulei de măsline cu praz și ouă
Rețeta mănâncă pentru opt dolari: crepurile de ulei de măsline cu praz și ouă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Acest fel principal are 459 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 149 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, gruyere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite Cu Ulei De Măsline Cu Praz Și Ouă, Mănâncă pentru opt dolari: clătite din făină de porumb, Ragout de ciuperci, ou prăjit, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele, 1 ou, uleiul de măsline, vârful de sare și făina într-un mini preparat sau într-un blender. Se lasă deoparte 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o cratiță mică, încălziți 2 lingurițe de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați prazul și gătiți, amestecând des, aproximativ 10 minute, până când prazul se ofilește. Nu - i lăsa să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute, până când usturoiul este transparent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se presară sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Preîncălziți broilerul și setați un suport la cel mai înalt nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Încălziți o tigaie castiron de 9 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți-l cu puțin din untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Se toarnă 1/3 cană de aluat de crep în tigaie și se înclină pentru a-l întinde într-un strat uniform și subțire. Gatiti aproximativ 3 minute, pana cand partea superioara a crepului pare uscata si usor bubuita. Folosind o mică spatulă offset, eliberați marginile crepei din tigaie și răsturnați crepul cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Presărați jumătate de praz și jumătate de brânză peste suprafața crepei, lăsând un spațiu în mijloc pentru ou. Crăpați 1 ou în acest spațiu și presărați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Transferați tigaia la cuptor și fierbeți timp de 3-4 minute, până când albușurile au fiert, dar gălbenușul este încă curgător. Glisați crepa pe o farfurie, împăturind-o în jumătate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Faceți a doua crep în același mod.
13
Veți avea suficient aluat pentru încă o creponă; vă recomand să-l întindeți cu unt și să stropiți cu zahăr și suc de lămâie pentru desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista