Mămăligă Prăjită
Fried Polentan este un fără gluten rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mămăligă prăjită la tigaie, Pui delicios peste mămăligă prăjită, și Mămăligă Prăjită, Ouă Și Salvie.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt de 11 x 7 inci.
Transferați mămăliga fierbinte în vasul de copt pregătit, întinzându-se uniform la o grosime de 3/4 inch. Se dă la frigider până la rece și ferm, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Tăiați mămăliga în bucăți de 2 pe 1 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți bucățile de mămăligă până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Folosind clești, transferați bucățile de mămăligă pe prosoape de hârtie și scurgeți-le.
Așezați bucățile de mămăligă pe o foaie de copt și păstrați-le calde în cuptor în timp ce gătiți loturile rămase.
Transferați bucățile de mămăligă într-un platou de servire.
Presărați mămăliga cu parmezan și sare.
Serviți, trecând sosul marinara alături.
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea.
Adăugați 2 lingurițe de sare. Treceți treptat în făina de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți până când amestecul se îngroașă și făina de porumb este fragedă, amestecând des, aproximativ 15 minute. Opriți căldura.
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.