Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mămăligă coaptă cu brânză elvețiană și brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 265 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă cu brânză la cuptor cu Bietă Elvețiană, Galete De Mămăligă Cu Praz Și Bietă Elvețiană, și Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. vas de copt din sticlă de 2 litri cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ceapa; saut pana se inmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit, apoi mătgul; acoperiți și gătiți până când mătgul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Descoperi; se amestecă până se evaporă orice exces de lichid din tigaie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Usturoi
Chard Elvețian
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Între timp, aduceți 3 1/2 căni de apă și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea. Se amestecă treptat polenta în apă clocotită. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când mămăliga este foarte groasă, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți ricotta și ouăle în castron; bateți în 1 cană mămăligă fierbinte. Se amestecă amestecul de ricotta în mămăligă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Brânză Ricotta
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
7
Întindeți jumătate din amestecul de mămăligă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Întindeți jumătate din amestecul de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
9
Se presară cu jumătate de mozzarella. Repetați stratificarea cu mămăliga rămasă, bietă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Mamaliga
Brânză
Chard Elvețian
10
Coaceți până se umflă și se rumenesc deasupra, aproximativ 45 de minute. Se răcește 30 de minute.