Mămăligă cu ardei roșii prăjiți și brânză Fontina

Mămăliga cu ardei roșii prăjiți și brânză Fontina este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, brânză fontina, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, Cotlet de porc umplut Fontinan și Prosciutto cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California, și Pâine prăjită cu mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe foaia de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Coaja; se taie în fâșii. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scurgeți roșiile în sită peste castron; rezerva lichid. Pune deoparte.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mic; adăugați roșiile tocate. Gatiti 1 minut. Adăugați treptat lichid de roșii; se fierbe 1 minut.
Adăugați fâșii de piper; se fierbe 5 minute.
Întindeți 1/4 cană de sos de piper în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați feliile de mămăligă peste sosul de piper; întindeți sosul de piper rămas peste mămăligă.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.