Lombo Di Maiale Coi Porri (Cotlet De Porc Prăjit La Tigaie Cu Praz)
Lombo Di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit la tigaie cu praz) este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lombo Di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit la tigaie cu praz), Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito ai Porri), și Cotlet de porc prăjit cu vinetă de usturoi prăjită pentru rețete similare.