Coapsa de porc prăjită cu sos de cremă Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 925 calorii, 78g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ceapă cipollini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru, Loin de porc prăjit cu sos de smochine, și Loin de porc prăjit cu sos BBQ de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați grăsimea de porc în sus în mijlocul unei tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Între timp, curățați ceapa și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați pancetta în zaruri mari și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați zahărul și cimbru, condimentați cu piper și aruncați cu mâinile pentru a combina; pus deoparte.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, împrăștiați amestecul de ceapă-pancetta în jurul cărnii de porc într-un strat uniform și prăjiți timp de 20 de minute. Se amestecă amestecul de ceapă-pancetta și se continuă să se prăjească până când ceapa este fragedă cu cuțitul și un termometru citit instant introdus în centrul porcului registre 145 F, cu aproximativ 10 până la 20 de minute mai mult. (Coapsele de porc vor varia ca mărime și grosime. Dacă aveți o coapsă mai subțire, verificați temperatura mai devreme. Dacă coapsa de porc este gata înainte de ceapă, scoateți-o pe o farfurie mare pentru a vă odihni și continuați să gătiți ceapa până când sunt gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaia de prăjire. Dacă nu aveți suficiente picături, adăugați unt după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu până când untul este topit, dacă îl folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați făina și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti, amestecand continuu, pana cand gustul crud al faina este fiert, aproximativ 2 pana la 3 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Bateți cidrul sau sucul și Calvados și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se amestecă bulionul sau stocul și se măsoară sarea și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 2 1/4 cani, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în cratiță. Aruncați conținutul filtrului.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Așezați cratița la foc mediu, amestecați smântâna și orice sucuri acumulate pe farfurie din carnea de porc odihnită și aduceți la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Se servește cu amestecul de ceapă-pancetta și sosul.