Loin de porc cu ardei prăjiți și Penne

Loin de porc cu ardei prăjiți și Penne
Loin de porc cu ardei prăjiți și Penne este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 375 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ardei gras, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel, Carne de porc cu ardei, și Muschi de porc la gratar cu ardei si ceapa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fâșii de piper și ceapă într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch acoperită cu spray de gătit. Înveliți legumele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și rumenite, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți bine; puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Tăiați grăsimea din carne de porc; feliați carnea de porc în felii de 1/4 inch. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jumătate de felii de porc și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scoateți din tigaie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald. Repetați procedura cu restul de jumătate din felii de porc. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile și usturoiul; se sotează 1 până la 2 minute sau până când ciupercile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați roșiile și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute. Întoarceți feliile de porc în tigaie și gătiți până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de ardei prăjit, busuioc și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Combinați amestecul de paste și piper într-un castron mare de servire, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista