Linte cu vin roșu și ierburi
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Lintea cu vin roșu și ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Miel picant și linte cu ierburi, Linte Neagră Cu Ierburi Proaspete, și Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți lintea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, 40 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați ceapa roșie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați lintea și vinul și fierbeți până când vinul a fost absorbit, aproximativ 5 minute.
Adăugați spanacul și bulionul și gătiți, amestecând ocazional, până când spanacul este ofilit, aproximativ 5 minute. Se amestecă în Frache crme.
Adăugați mche, pătrunjelul și coriandrul și gătiți până abia se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald.